Markedsføring

SEO

Søkemotoroptimalisering, eller SEO (search engine optimization), handler om å bruke metoder som fører til høyere rangering hos søkemotorer som blant annet Google og Bing. Det vil si at dersom noen søker etter bedriften din eller bruker søkeord relatert til din bedrift, vil det havne høyere opp i søkefeltet.

Jo høyere du havner på søkeresultatsiden, jo flere klikk vil du få på nettsiden din. Det er også store forskjeller på antall klikk på plass nummer en og plass nummer to i søkeresultatet.

Søkemotoroptimalisering er dynamisk. Det vil si at dersom du for eksempel publiserer et innnlegg, kan søkemotorene fange opp innlegget automatisk og synliggjøre det høyt oppe med riktig SEO.

Vi hjelper deg gjerne med å havne høyere.

Annonser

Google

Google tilbyr alt fra betalte plasseringer på søkeresultatsiden til Youtube-annonser og Google Shopping. Vi har mye erfaring med bruk av Google-annonser og kan vise til flere suksessfulle kampanjer.

Facebook og Instagram

Facebook sitter på mye informasjon om brukerne sine, noe du som bedriftseier kan dra nytte av. Du kan blant annet markedsføre bedriften eller tjenestene/produktet ditt mot brukere av viss alder, med visse interesser, handlinger, lokasjon, og mye mer. Tatt i betraktning at Facebook-annonser er svært billige i forhold til mengden eksponeringer, er det en sikker vinner om brukt riktig.

Også her har vi hjulpet flere kunder både med merkevarebygging og økte salg av produkter.

Interessert i å vite mer? Kontakt oss i dag

Be gjerne om et gratis utkast

Rull til toppen