Nettbutikker

Nettbutikker designet for å selge

Vi leverer ikke bare en nettbutikkløsning med et pent design. Våre nettbutikker er strategisk designet og utformet for å selge dine produkter til din målgruppe. Vi er klare over at en nettbutikk ikke bare er en nettside, men et verktøy for å maksimere salg. Vi jobber med kunder fra alle bransjer med forskjellige typer formål. 

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge et byrå eller webdesigner, og tilbyr derfor gratis utkast. Da vet du hva du kan forvente, samt at du slipper å gå inn i en avtale og risikere å ikke bli fornøyd. 

Responsivt design

Over 60% av alle kunder i nettbutikker handler på mobilen, noe som underbygger viktigheten av at din nettbutikk er mobiltilpasset. Alle nettsider og nettbutikker levert av Disena har et responsivt design, noe som betyr at de skal se like bra ut og være like brukervennlige på mobil som på datamaskin. 

Kjente betalingsløsninger

Vi leverer de fleste nettbutikker i Woocommerce, som er en utvidelse for WordPress. Woocommerce er den mest brukte nettbutikk-plattformen i verden med god grunn, og gjør det svært enkelt for deg som eier å administrere og drifte nettbutikken din. 

Woocommerce støtter flere kjente betalingsløsninger som Klarna, Vipps, Stripe og PayPal.  Dette bidrar til å gjøre kjøp effektive og tillitsfulle.

Interessert i å vite mer? Kontakt oss i dag

Be gjerne om et gratis utkast

Rull til toppen