Få flere kunder på nett

Du også kan få flere kunder og øke salget av varer eller tjenester

I dagens digitale og moderne samfunn har en profesjonell digital tilstedeværelse på nett aldri vært viktigere. Vi gir deg ikke en enkel nettside med firmainformasjon, men lager en strategisk utformet nettside som er designet for å gi deg mer salg av varer og tjenester. 

Se våre tidligere prosjekter her. 

Profsesjonell nettside fra 2900 kr

Velg mellom en malbasert nettside og en skreddersydd nettside. En malbasert nettside (fra 2900 kr) passer for deg som ønsker å spare både tid og penger, men fortsatt ønsker en nettside av høy kvalitet. En skredersydd nettside er vanskeligere å fastslå pris på da det avhenger av mange foskjellige faktorer. Skreddersydde nettsider er nettsider som er laget fra bunnen av ut fra deres ønsker og behov.

Gratis trafikk til nettsiden

Vi kan levere alle nettsidene vi utvikler med teknisk søkemotoroptimalisering. Det vil si at de er laget for å havne så høyt som mulig i søkeresultatet hos blant annet Google, noe som  kan gi deg mye gratis trafikk på nettsiden. Noen av nettsidene vi har laget har tusenvis av brukere per uke kun fra Google. 

Spar penger på vedlikehold

Vanligvis vil byråer ta en høy timepris for å endre innhold på nettsiden. Ettersom vi utvikler alle nettsidene i WordPress, kan du enkelt endre og publisere innhold selv. Det vil si at du sparer mye penger på vedlikehold av nettsiden din. 

Gratis og uforpliktende førstesideutkast

Vi opererer med gratis og uforpliktende førstesideutkast, noe som betyr at du får se hvordan nettsiden din vil se ut før du bestemmer deg.

Klar for å øke salget?

Kontakt oss i dag for å finne ut hva vi kan gjøre for å hjelpe deg med økt salg. Vi hjelper selvfølgelig alle typer bransjer. 

Be gjerne om et gratis utkast.

Rull til toppen