Nettsider

nettsider

Skreddersydde nettsider

 

Vi tilpasser din nettsider etter dine mål, enten om det skulle være flere salg av tjenester eller produkter, eller om det er å ha en tilstedeværelse på nett slik at potensielle kunder enkelt kan ta kontakt med deg. Vi sørger for at du får et moderne og attraktivt design.

Gratis førstesideutkast

 

Vi forstår at det kan være vanskelig å bestemme seg for hvem man skal velge i havet av webutviklere. Vi tilbyr derfor et gratis og uforpliktende førstesideutkast av nettsiden din. Dette bidrar til at du slipper å gå inn i en avtale med et byrå og få et resultat du ikke er fornøyd med.

Responsivt design

 

I dag er over 60% av trafikk på nett på mobile enheter. I tillegg kan søkemotorer vise nettsider som er mobiltilpasset høyere i søkeresultatet. Alle nettsidene vi bygger er laget med et responsivt design, noe som gjør at nettsiden er like brukervennlig og ser like bra ut på mobil som på nettbrett og data.

Redigerbart innhold

 

Vi kan bygge nettsiden din i en CMS (content management system) som for eksempel WordPress. Dette gir deg muligheten til å redigere innhold som bilder og tekst helt selv. Det gis full opplæring i bruk av plattformen.

Nettbutikk

 

Enten om du driver med salg av egenproduserte varer (digitale eller fysiske produkter) på hobbybasis eller om du tenker på å starte opp noe for deg selv, kan vi sterkt anbefale å benytte deg av en nettbutikkløsning. Da vil du enkelt ha full kontroll over alt fra varer til salg og regnskap. Vi hjelper deg med oppsett, design og markedsføring av nettbutikk i Woocommerce (WordPress) eller Shopify. Vi bistår selvfølgelig i valg av nettbutikkløsning og gir full opplæring.

Spesialutviklede løsninger

 

Våre erfarne kodere utvikler gjerne spesialløsninger ved behov. Vi kan legge inn alt fra bookingsystemer til webapplikasjoner med avanserte funksjoner. Ingen jobb er for liten.

Kontakt oss

 

Lurer du på hva Disena kan gjøre for din bedrift? Kontakt oss i dag.

Kontakt oss