Hva koster en nettside?

Prøv vår priskalkulator

Vi vet at det kan være vanskelig å estimere pris for webutvikling og webdesign. Derfor har vi i Disena utviklet en enkel priskalkulator, slik at du enkelt kan finne ut hva det koster å få et ferdig levert produkt fra Disena.

Hva er inkludert?

Nettside/blogg

Om du bestiller en nettside fra Disena, vil du kostnadsfritt få med en del ekstra funksjoner og tjenester som normalt sett ville kostet penger hos andre byråer. Disse er blant annet kart, kontaktskjema, bildegalleri/instagram-feed, oppsett av domene og webhotell, og oppsett av firma-epost. Grunnet fleksibiliteten vil nettsiden være bygget i WordPress, slik at du enkelt skal kunne gjøre endringer selv ved behov.

Alle nettsider vi produserer er også skreddersydd for å møte dine behov. Det vil si at dersom du eksempelvis har en liten bedrift og ønsker at kunder enkelt skal kunne finne informasjon om dine tjenester, vil vi sørge for at din nettside er enkel å navigere, samtidig som informasjonen er lett tilgjengelig og i fokus.

Nettbutikk

Også ved bestilling av en nettbutikk fra Disena får du en rekke ekstra funskjoner og tjenester kostandsfritt. Disse er blant annet kart, kontaktskjema, galleri/instagram-feed, oppsett av domene og webhotell, oppsett av firma-epost, og oppsett av betalingstjenester som Klarna og Vipps.

Du vil få en nettbutikk som er skreddersydd for å generere salg mot din målgruppe. Vi bygger nettbutikken din i Woocommerce, noe som gjør den enkel å betjene, samtidig som du har full kontroll over nettbutikken.

Tilleggstjenester

Søkemotoroptimalisering (SEO):

Kom høyere opp i søkeresultatet hos Google og andre søkemotorer. Vi utfører teknisk søkemotoroptimalisering, og sørger for at din nettside kommer høyest mulig.

Logodesign:

Bygg din identitet med en moderne og stilfull logo. Vi samarbeider med profesjonelle grafiske designere som sørger for at du får en logo som både møter dine behov og apellerer til din målgruppe.

Blogg:

Publiser både innhold og nyheter på dine nettside eller nettbutikk. Ved hjelp av en integrert blogg, kan man også publisere innhold som har en positiv effekt på søkemotoroptimaliseringen.

Garantert levering innen 10 eller 30 dager:

Ved behov for å få en nettside eller nettbutikk oppe å gå innen kort tid, kan vi garantere at levering skjer innen ti dager for en nettside, eller tretti dager for en nettbutikk, uten at det går ut over kvaliteten på det ferdige produktet.

Høyhastighetsserver: 

Vi publiserer nettsiden din på en Litespeed-server som er opptil ti ganger raskere enn en vanlig server brukt for nettsider. Dette har en positiv effekt på både innlastingstid, brukeropplevelse og søkemotoroptimalisering.

Bookingsystem:

Vi integrerer et bookingsystem på din nettside, slik at kunder enkelt kan booke time eller bord, avhegnig av bransje.

Produktopplasting: 

Opplasting av produkter til din nettbutikk kan være en tidskrevende prosess. Derfor kan du sette av denne jobben til oss, slik at du kan fokusere på andre, viktige ting i etableringsfasen. Pris er per 10 opplastede produkter.

Priskalkulatoren gir kun et estimat, og prisen vil kunne endre seg litt basert en rekke faktorer.

Interessert i å vite mer? Kontakt oss i dag

Be gjerne om et gratis utkast

Rull til toppen