pc med wordpress

De beste gratis WordPress-plugins som alle må ha for 2020

Med over 50 000 WordPress-plugins man kan velge i, er det mulig å få enda mer ut av det kraftige publiseringssystemet. Uavhengig av om man har en nettside, nettbutikk eller blogg, lar plugins deg legge til funksjonalitet uten å kunne kode. Her har vi listet opp de beste gratis WordPress-plugins som vi mener alle bør ha. Les også: Hvordan lage din egen blogg med WordPress.

De beste gratis WordPress-plugins alle må ha

1. Yoast SEO

Yoast SEO for WordPress

Yoast er den andre mest populære WordPress-pluginen, og det ikke uten grunn. Yoast SEO gjør det enkelt å lage sider og skrive innlegg som er søkemotoroptimalisert. Du legger inn et fokusnøkkelord og mens du skriver får du tilbakemelding på hvordan du kan forbedre teksten for søkemotoroptimalisering.

Yoast tilbyr også en premium-versjon som lar deg blant annet legge inn flere fokusnøkkelord samt synonymer.

2. Google Site Kit

Google Site Kit for WordPress

For å integrere Google Analytics med WordPress har man tidligere måttet installere en plugin for å lime inn Analytics-taggen i headeren, for deretter gå til Google Analytics for å se statistikken.

Heldigvis lanserte Google nylig Site Kit, som enkelt gir deg Google Analytics direkte i WordPress-dashbordet, uten koding eller avanserte metoder. Det eneste man trenger å gjøre er å logge seg inn med Google-brukeren sin.

3. W3 Total Cache

W3 Total Cache WordPress-plugin

Innlastingshastigheten til din WordPress-side kan være avgjørende både for brukeropplevelsen og hvor høyt Google rangerer siden din i søkeresultatet. En av hovedfunksjonene til W3 Total Cache er at den lagrer siden lokalt hos brukerne, slik at filene på siden ikke trenger å bli lastet ned neste gang de besøker nettsiden.

Også her tilbys det en premium-versjon med flere funksjoner.

4. Imagify

Dette er enda en WordPress-plugin som har positiv effekt på innlastingshastigheten på nettsiden din. Imagify optimaliserer og komprimerer bilder automatisk, noe som gjør bildefilstørrelsene mindre.

Du kan optimalisere opptil 25MB med bilder i gratisversjonen. Konvertering av bilder til WebP-filer er gratis.

5. MailChimp for WordPress

MailChimp for WordPress

MailChimp er et must for deg som driver med epostmarkedsføring gjennom nyhetsbrev. Mailchimp for WordPress er en plugin som blant annet lar deg lage påmeldingsskjemaer for MailChimp-listene dine.

Trenger du hjelp med WordPress?

Disena er et markedsføringsbyrå som hjelper bedrifter over hele landet med markedsføring og profilering på nett. Vi lager de fleste nettsidene våre i WordPress grunnet fleksibiliteten, effektiviteten, og brukervennligheten WordPress tilbyr.

Våre løsninger er kostnadseffektive, samtidig som du får en nettside av høy kvalitet med mål om å gi deg flere kunder og salg. Lurer du på hva vi kan gjøre for deg? Kontakt oss på epost, eller les mer om våre tjenester her.

Kilder

1 hendelser på “De beste gratis WordPress-plugins som alle må ha for 2020”

  1. Tilbakeping: Hvordan lage din egen blogg i Wordpress – Disena

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen